Ξενοδοχεια και
θερετρα

Η αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας για σκάφη και καταμαράν είναι μια εξαιρετική και καθιερωμένη επιλογή για τα ξενοδοχεία και θέρετρα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες των ιδιοκτητών, των εργαζομένων και των πελατών συλλογικά.

Τα μέλη του προσωπικού εκτιμούν την αβίαστη συντήρηση και την σποραδική ευκαιρία για την φόρτιση των μπαταριών. Εν τω μεταξύ, οι πελάτες εκτιμούν το άνετο, απλούστατο ελιγμό και το περιβαλλοντικά συνειδητό ταξίδι.

Απόδοση επένδυσης εντός της πρώτης περιόδου

Ξενοδοχεία+θέρετρα

Ένα καταμαράν με ηλιακή ενέργεια είναι μια εξαιρετική επένδυση τόσο για τα θέρετρα όσο και για τις επιχειρήσεις ενοικίασης.

Σκάφη για ενοικίαση

Όχι μόνο. Αποδεικνύεται ότι μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό θαλάσσιο ταξί, τραπέζι εστιατορίου, ένα σκάφος για πάρτι, ένα σκάφος για γάμο ή ένα σκάφος για επιχειρηματική συνάντηση. Και βεβαίως ένα τουριστικό σκάφος για την εξερεύνηση παραλιών, σπηλαίων και θαλάσσιων.

Σκάφος-εστιατορίο

Ένα ηλιακό καταμαράν με ανοιχτό κατάστρωμα για 10 άτομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα μοναδικό και αντισυμβατικό τραπέζι εστιατορίου. Το ευρύχωρο κατάστρωμα παρέχει άπλετο χώρο για να τοποθετήσετε τα έπιπλα τραπεζαρίας και να αναδείξετε την εκπληκτική θέα στη γύρω περιοχή.

Ευγενικό & ήσυχο

Η απαλή κουνιστή κίνηση του σκάφους μπορεί να προσθέσει στη χαλαρή και απολαυστική εμπειρία του δείπνου, καθιστώντας το ιδανικό σκηνικό για ένα βραδινό σε εξωτερικό χώρο. Επειδή είναι ένα σκάφος που λειτουργεί πλήρως με ηλιακή ενέργεια, οι επισκέπτες σας δεν θα ενοχλούνται από τον ενοχλητικό θόρυβο της μηχανής του σκάφους

Βάρκα για πάρτι

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια βάρκα για πάρτι. Ο ευρύχωρος σχεδιασμός του επιτρέπει άφθονο χώρο για να κοινωνικοποιηθείτε, να χορέψετε και να απολαύσετε φαγητό και ποτό. Με άνετα καθίσματα και ομαλή διαδρομή, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το όμορφο περιβάλλον, ενώ γιορτάζουν μια ειδική περίσταση ή απλώς απολαμβάνουν χρόνο με φίλους.

Μοναδική ατμόσφαιρα

Επιπλέον, ο ανοιχτός σχεδιασμός ενός καταμαράν εξασφαλίζει ότι όλοι οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν την ατμόσφαιρα του πάρτι και τη θέα στα νερά.

Σκάφος γάμου

Ανεξάρτητα από το είδος του φαγητού που επιθυμείτε, μπορείτε να προσφέρετε το πλήρες πακέτο για τον τέλειο γάμο πάνω σε ένα πολυτελές καταμαράν. Φανταστείτε να φιλοξενείτε τη νύφη και τον γαμπρό στα αστραφτερά κύματα, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν τη μαγευτική θέα.

Δέστε τον κόμπο

Η εμπειρία ενός γάμου σε ένα σκάφος θα περιλαμβάνει νόστιμο φαγητό, εξαιρετική μουσική και χαρούμενη διακόσμηση για να φτιάξετε τη διάθεση. Θα κάνει αυτή την ξεχωριστή ημέρα αξέχαστη. Και κανείς δεν θα ενοχληθεί από τον ενοχλητικό θόρυβο μιας μηχανής σε λειτουργία.

Επαγγελματική συνάντηση

Σε σκάφος; Γιατί όχι; Κάντε την πραγματικά αξέχαστη με μια μοναδική και ευχάριστη εμπειρία, με το παραλιακό τοπίο και το ήρεμο αεράκι, ενώ συζητάτε σημαντικά θέματα. Και να θυμάστε, λειτουργεί πλήρως με ηλιακή ενέργεια, ώστε οι καλεσμένοι σας να μην ενοχλούνται από τον ενοχλητικό θόρυβο της μηχανής.

Λύστε τη γραβάτα

Το σκάφος μπορεί να επιβιβάσει έως και 10 άτομα. Και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεφύγετε από τους συνήθεις περισπασμούς και να έχετε μια συνάντηση χωρίς περισπασμούς. Γίνετε δημιουργικοί και σκεφτείτε έξω από το γραφείο για την επόμενη συνάντηση στο χώρο σας.

Σκάφος ταξί

Ένα ταξί Solliner στη Στοκχόλμη
- 5 μήνες
- 12 200 επιβάτες

Υψηλή απόδοση επένδυσης σε 5 μήνες

Το Solliner είναι απόλυτα καλό ως θαλάσσιο ταξί στη Στοκχόλμη. Ο επενδυτής έλαβε σχεδόν πλήρη απόδοση όλων των επενδύσεων (συμπεριλαμβανομένων των μισθών) και 107% ROI επί του κόστους αγοράς σε μία, σύντομη σκανδιναβική σεζόν.

BUSINESS CASE

ROI σε 113 ημερες

Ελλάδα 🇬🇷

Στην Κρήτη με πάνω από 2400 ☀️ ώρες ηλιοφάνειας το χρόνο και 6 μήνες τουριστικής περιόδου το break even επιτυγχάνεται σε 113 ημέρες.
Εκτιμώμενο ακαθάριστο ετήσιο κέρδος: 94.500€.

Κύπρος 🇨🇾

Με 300-340 ηλιόλουστες ημέρες ☀️το χρόνο και τουριστική περίοδο 8 μηνών, το break even επιτυγχάνεται σε 113 ημέρες.
Εκτιμώμενο ακαθάριστο ετήσιο κέρδος: 126.000€.

Μάλτα 🇲🇹

Στην Μάλτα με πάνω από ☀️ 3000 ώρες ηλιοφάνειας το χρόνο και 6 μήνες τουριστικής περιόδου το break even επιτυγχάνεται σε 113 ημέρες.
Εκτιμώμενο ακαθάριστο ετήσιο κέρδος: 78.750€.

Ένα σκάφος - πολλές λειτουργίες

Παραδώστε το σκάφος από πόρτα σε πόρτα σε ένα μήνα.

Πάρτε το ηλιακό σας καταμαράν παραδοτέο σε εσάς οπουδήποτε στην Κύπρο, την Ελλάδα ή τη Μάλτα μέσα σε ένα μήνα. Οι πελάτες σας μπορούν να απολαύσουν αυτή τη νέα μοναδική εμπειρία ακόμη και αυτό το καλοκαίρι. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

OFFICIAL DISTRIBUTOR official distributor greeen dream boats

Είναι πολύ μεγάλο (ή πολύ μικρό);

Αν νομίζετε ότι είναι πολύ μεγάλο (ή πολύ μικρό) για την επιχείρησή σας – έχουμε περισσότερες διαθέσιμες επιλογές. Από προσωπικά ηλιακά καταμαράν μέχρι μεγαλύτερα ηλιακά γιοτ. Στείλτε μας μια γραμμή και θα βρούμε μια λύση που να ταιριάζει στην επιχείρησή σας.